Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Digitalt seminarie: DEN KINESISKA UTMANINGEN I CORONANS TIDEVARV

27 april @ 18:00 - 21:00

Kina har under en längre tid flyttat fram positionerna som en ekonomisk och politisk stormakt. Hur kommer Kina hantera situationen med den globala krisen som Coronan orsakat? Kommer landet vara en frälsare för global tillväxt?

Eller är Kina ett hot mot demokrati och mänskliga rättigheter, även utanför landets gränser. Delta på medlemsmötet och få en föreläsning om Kina av f.d. ambassadören i Peking Börje Ljunggren.

 

Instruktion för Zoom (länk och lösenord får du i medlemsutskicket från expeditionen/Geerth)

När det börjar närma sig tiden för mötet ansluter du, gärna en god stund innan, genom att trycka på länken som följer med det här mailet.

Du kan ansluta genom att installera programmet/appen eller genom att godkänna tillägget i din webbläsare. Det sistnämnda gör du i sådant fall direkt när det är dags för mötet.

Ge programmet/appen/tillägget tillgång till allt det behöver genom att trycka ”Ja”, ”OK”, ”tillåt” eller liknande.

När du väl är inne i konferensen kommer din mikrofon bli avstängd tills det är dags för frågor. Då har du möjlighet att begära ordet och då få din mikrofon påslagen.

Du ska ha din kamera aktiverad och ditt ansikte synligt under hela mötet. Kontakta expeditionen ifall du har några tekniska frågor.

 

OBS att detta seminarie ersätter representantskapsmötet som alltså är inställt. 

Detaljer

Datum:
27 april
Tid:
18:00 - 21:00
facebook Twitter Email