Stort tack!

STORT TACK till dig som valde att lägga din röst på oss! STORT TACK till alla fantastiska medlemmar som kämpat och slitit i EU-valrörelsen och STORT TACK till alla er som haft en ledande, tung och slitsam roll!

Tillsammans har vi knackat över 8 700 dörrar och genomfört över 6 700 samtal. Vi har nått över 100 000 människor genom våra annonser. Vi har satt upp och renoverat en massa valaffischer. Vi har bjudit på flera hundra koppar kaffe. Poppat tusentals popcornkärnor. Genomfört hundfika, debatterat mot andra partier, delat ut tusentals flygblad, genomfört grillningar och politikerträffar, ringt väljare, tagit debatten på arbetsplatser, på nätet och på gator och torg. Delat ut frukostpåsar, rest och rivit kampanjtält så ofta att de börjat gå sönder och så många fler saker att det knappt går att komma ihåg.

Nu hoppas vi så klart på framgång i valet men hur det än går har vi SÅ mycket att vara stolta över. Alla medlemmar och ledare som på olika sätt, stort som smått, många eller enstaka gånger varit en del av valrörelsen kan och ska känna er stolta! Vilken fantastisk valrörelse!

Återigen ett stort tack till er alla och njut nu riktigt ordentligt av sommaren!

facebook Twitter Email